STRAND-2-DAAGSE

ZUID-HOLLAND

SCHEVENINGEN - ZANDVOORT

 

De strand-2-daagse is een tweedaagse wandeltocht over het strand van Scheveningen naar Zandvoort. De strand-2-daagse is twee dagen heerlijk genieten van de Noordzeekust. Onbezorgd wandelen over het strand!

 

STOURS regelt de hotelovernachting, zeer uitgebreid diner in een van de leukste restaurants van Noordwijk, lunchpakketten voor onderweg, drankjes en ijsjes in strandpaviljoens en vervoer van je bagage. Al met al dus volop genieten van wat de Noordzeekust te bieden heeft.

WANNEER

De strand-2-daagse wordt gelopen op de volgende datum:

 

23 & 24 september 2017

14 & 15 april 2018

2 & 3 juni 2018

16 & 17 juni 2018

30 juni & 1 juli 2018

2 & 3 augustus 2018

9 & 10 augustus 2018

22 & 23 september 2018

 
Klik hier voor de beschikbaarheid en de sluitingsdata van deze wandeltochten.

 

De start is op zaterdagochtend in Scheveningen en het einde op zondag in Zandvoort. Let op: in augustus valt de strand-2-daagse op donderdag en vrijdag.

ROUTE

De route is zeer eenvoudig, want er wordt slechts gewandeld over het strand.


Dag 1

Scheveningen - Noordwijk (ca. 20 km)


Dag 2

Noordwijk - Zandvoort (ca. 15 km)


ACCOMMODATIE

De thuishaven van de strand-2-daagse is Hotel aan Zee* gelegen aan de Parallel Boulevard van Noordwijk aan Zee. Door de centrale ligging in het mooie Noordwijk en op steenworp afstand van het strand is het een aantrekkelijke uitvalbasis.
 
Niet de luxe, maar de eenvoudige sfeervolle kamers, de centrale locatie en het uitgebreide ontbijtbuffet maken het verblijf in Hotel Aan Zee perfect geschikt voor deze strand-2-daagse. Alle kamers in Hotel aan Zee zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet.
 
Wil je iets meer comfort dan kan je kiezen uit diverse hotels tegen een (kleine) meerprijs. De genoemde meerprijs is per persoon.

 

Klik hier om de beschikbare hotels te bekijken.

 

*Indien er geen beschikbaarheid (meer) is in dit hotel dan zal er uitgeweken worden naar gelijkwaardige hotels in de directe omgeving.

MAALTIJDEN & CONSUMPTIES

Tijdens de strand-2-daagse zijn ontbijt, lunch, diner en de meeste consumpties inbegrepen.

 

Bij de start in Scheveningen word je ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Ook krijg je hier je een lunchpakket uitgereikt voor de eerste wandeldag. Tijdens een tussenstop bij de Wassenaarse-slag kan je even heerlijk bijkomen op het terras met een verfrissend drankje en vlak voor het passeren van de Katwijkse Rijn is er nog tijd voor een verkoelend ijsje. Bij aankomst in Noordwijk staat uiteraard de borrel koud. Daarna even opfrissen in het hotel om vervolgens aan te schuiven bij een overheerlijk diner op de boulevard.

 
De volgende ochtend staat het ontbijtbuffet voor je klaar in het hotel. Lunchpakket mee en hup het strand weer op. Onderweg even uitrusten op het terras met een (verkoelend) drankje en het einde van de tocht wordt uiteraard bezegeld met een welverdiend drankje in Zandvoort.

BAGAGE

Tijdens de strand-2-daagse wordt je bagage vervoerd! Die hoef je dus niet zelf te tillen!

 

Je levert je bagage in bij de start in Scheveningen. Deze zal kort na de start vervoerd worden naar onze overnachtingsplek in Noordwijk aan Zee. Hier kan de bagage opgehaald worden bij de receptie.

 

De volgende dag zet je je bagage klaar bij de receptie, zodat wij deze tijdig kunnen vervoeren naar het eindpunt in Zandvoort.

HANDIG OM TE WETEN

De startlocatie is in Scheveningen. Deze ligt op 5/10 minuten loopafstand van de tramhalte Scheveningen. Starttijd is tussen 9.30 uur en 11.00 uur.


Het eindpunt is op loopafstand van het treinstation Zandvoort. Je dient uiterlijk 15.00 uur binnen te zijn in Zandvoort.


Optioneel is er een zitplaats in de bus bij te boeken van Zandvoort terug naar Scheveningen voor 25 euro per persoon. Vertrek 15.00 uur vanuit Zandvoort. Optie kan aangegeven worden bij inschrijving.


Er wordt niet in groepsverband gelopen. Iedereen kan dus zijn eigen tempo lopen.


Per persoon mag 1 stuk bagage meegenomen worden.


Zorg voor een weekendtas met wieltjes of een rugtas/backpack aangezien er soms kleine stukjes gelopen moet worden met de bagage (van en naar het station bijvoorbeeld)


Het minimum aantal deelnemers voor deze strand-2-daagse is 15 personen.


Honden zijn helaas niet toegestaan.


Op deze wandeltocht zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.


Heb je je ingeschreven? Dan ontvang je uiterlijk 3 weken voor de start de "informatie" welke je nodig hebt via de e-mail.


PRIJS

De prijs van deze geheel verzorgde strand-2-daagse is 199 euro* per persoon.
 
*In de zomermaanden juni (€5,-), juli (€7,-) en augustus (€9,-) geldt er een toeslag.
 
Kom je alleen dan is de 1-persoonstoeslag 50 euro.
 
De genoemde bedragen zijn gebaseerd op een tweepersoons bezetting van de hotelkamer, per persoon en inclusief onderstaande:

 
DAG 1: Scheveningen - Noordwijk

 • Ontvangst koffie/thee bij startpunt
 • Lunchpakket voor onderweg
 • Drankje op terras strandpaviljoen onderweg
 • IJsje te nuttigen bij strandpaviljoen onderweg
 • Borreltje in strandpaviljoen bij aankomst
 • 3-gangen diner / buffet*
 • 3 drankjes tijdens diner
 • Hotelovernachting
 • Toeristenbelasting

DAG 2: Noordwijk - Zandvoort

 • Ontbijtbuffet in hotel
 • Lunchpakket voor onderweg
 • Drankje op terras strandpaviljoen onderweg
 • Drankje bij aankomstlocatie

ALGEMEEN

 • Bagageservice
 • Bijdrage Garantiefonds reisgelden
 • Routebeschrijving

* Bij meer dan 20 inschrijvingen kan het diner in buffetvorm plaatsvinden. In het andere geval wordt een 3-gangen-menu geserveerd.

Ben je enthousiast geworden en wil je meelopen?

...NAAR INSCHRIJFFORMULIER...