MEER
COMFORT?

Gedurende de strand-2-daagse wordt er standaard overnacht in Hotel aan Zee. Dit is zeg maar de thuishaven van de strand-2-daagse. Wil je iets meer comfort dan kan je kiezen uit onderstaande hotels tegen de genoemde meerprijs. Kijk of jouw hotel beschikbaar is op jouw gewenste datum. De genoemde meerprijs is per persoon. Geef je keuze door in het inschrijfformulier in het opmerkingenveld.

BEACH HOTEL NOORDWIJK

Het Beach Hotel Noordwijk ligt aan het strand en de levendige boulevard van Noordwijk en is onderdeel van Hotel van Oranje. De kamers hebben een flatscreen-tv en een zithoek. Je kan tevens gratis gebruikmaken van de faciliteiten van Aqua & Sauna Oranje, waaronder een golfslagbad, sauna's en een fitnessruimte.

www.beachhotelnoordwijk.nl

prijs op aanvraag

ALEXANDER HOTEL NOORDWIJK

Luxe kamers met vrij uitzicht en een balkon. Elke kamer heeft alle luxe die je van een viersterren hotel mag verwachten. Tevens gratis toegang tot het naastgelegen luxe Azzurro Wellness. Er is een spagedeelte en een beautycenter, twee whirlpools, sauna, Finse sauna, Turks stoombad en een infrarood cabine.

www.alexanderhotel.nl

prijs op aanvraag

GOLDEN TULIP NOORDWIJK

Golden Tulip Noordwijk ligt direct op boulevard en de kamer heeft landzicht. De sfeervolle kamers beschikken over alle faciliteiten die je mag verwachten, zoals gratis WIFI, koffie- en theefaciliteiten en tv. Het hotel heeft tevens een ontspanningsruimte met een binnenzwembad waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

www.goldentulipnoordwijkbeach.nl

prijs op aanvraag

INSCHRIJVEN

Heb je je keuze gemaakt? Geef deze dan door in het inschrijfformulier in het opmerkingenveld.

Schrijf je dan gauw in, want de inschrijving sluit 4 (winter) tot 6 (zomer) weken voor de start.