CORONA-EDITIE
HEUVEL-2-DAAGSE

CORONa-EDITIE

20 & 21 MEI 2021

Ondanks de huidige corona maatregelen willen we de mogelijkheid bieden om heerlijk onbezorgd en corona proof, op pad te kunnen gaan.

Wandelen en dus heerlijk sportief buiten bezig zijn, is ook in deze tijd belangrijk (en leuk natuurlijk).

Hotel Gulpen heeft gelukkig haar deuren geopend en verzorgt een 3-gangen diner voor op je eigen hotelkamer. Ook het ontbijt zal op deze manier worden verzorgd. Bij de start in Maastricht kunnen we je helaas niet ergens binnen ontvangen. Hierdoor zullen we het ontvangst en inleveren van de bagage op een centraal punt moeten doen op loopafstand van het treinstation. De pauzeplekken onderweg zijn geopend voor een heerlijk (take-away) drankje.

Eenmaal in het hotel zal je dus op je eigen hotelkamer het diner en ontbijt nuttigen. Belangrijk om te vermelden, is dat in dit hotel, geen enkele kamer hetzelfde is. Overal zijn de hoekjes, raampjes, balkjes en nisjes weer anders. De eenvoudige, kleine knusse kamers en de centrale ligging maken het verblijf in dit hotel perfect voor deze heuvel-2-daagse. Echter was het originele arrangement zo ingericht dat je nauwelijks op de hotelkamer zou zijn. Dit vanwege het feit dat de dinerlocatie elders was. Dat is in deze gedeeltelijke lockdown dus anders en zal je in verhouding méér tijd doorbrengen op je hotelkamer. Gezien de geringe afmetingen van de hotelkamers is er helaas geen plek voor een (gedekte) tafel op de hotelkamer. Hierdoor wordt het diner dus in de meeste gevallen een echte "bed-picknick".

Wil je mee wandelen met de heuvel-2-daagse op 20 & 21 mei 2021, houd dan rekening met onderstaande praktische zaken:

Kamertype "basic", "comfort" en "deluxe" hebben losse bedden.

Kamertype "suite" heeft geen losse bedden, maar een tweepersoons hemelbed.

Ontbijt en 3-gangen diner vinden plaats op je eigen hotelkamer.

Kamertype "basic", "comfort" en "deluxe" beschikken over een klein bureau. Deze is veelal niet groot genoeg om aan te eten. Hierdoor dien je de maaltijden te nuttigen op bed.

Kamertype "suite" heeft een tafel op de kamer om de maaltijden aan te nuttigen.

De maaltijden worden door de hotelmedewerkers gebracht naar de kamers of dienen zelf gehaald te worden beneden in het restaurant.

Na 20.00 uur mogen geen alcoholische dranken uitgegeven worden.

Consumpties bij start, onderweg en einde zijn in de vorm van "take-away" (afhaal).

Lunchpakketten voor onderweg zijn inbegrepen.

Op dit moment is buiten de toegestane groepsgrootte maximaal 2 personen. Wil je je inschrijven met meer dan 2 personen, bedenk dan in welke samenstelling je wilt gaan wandelen, eten en slapen.

Bagagevervoer is inbegrepen.

Ontvangst en inleveren van de bagage op de eerste dag gebeurt op centrale locatie in Maastricht.

Afhalen bagage op de tweede dag gebeurt op de Vaalserberg.

Bus terug naar Maastricht vertrekt om 16.00 uur vanaf de eindlocatie.

Sommige sanitaire voorzieningen zijn, op last van de gemeente, helaas gesloten. Hierdoor kan het voorkomen dat de sanitaire stop in de natuur moet.

Inschrijven kan tot en met 1 mei 2021 via www.stours.nl/inschrijven

Vol is vol