COVID-19

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit de overheid hebben wij een speciale informatiepagina gemaakt met vragen en antwoorden over het coronavirus.

Kan ik blijven wandelen met STOURS ondanks het coronavirus?

Jazeker, wandelen met STOURS is nog steeds mogelijk. Heerlijk individueel of met je eigen wandelmaatje uitwaaien op het strand, in de duinen, bossen, heuvels, etc.

De gezondheid van onze wandelaars en medewerkers staat voorop. Om dit te kunnen waarborgen hebben we hier en daar enkele wijzigingen moeten aanbrengen in de uitvoering van onze reizen. Verder nemen onze hotels en restaurants hun maatregelen om u veilig te houden.

Wij kunnen dus onze wandelreizen blijven aanbieden. Mochten de maatregelen veranderen, bekijken wij wat voor aanpassingen er op dat moment noodzakelijk zijn.


Wandel je met een groep?

Nee, je wandelt niet met een groep. Je wandelt alleen of met je eventuele wandelmaatje(s) waarmee je je hebt ingeschreven.


Welke maatregelen zijn getroffen door jullie als organisatie?

Onze wandelreizen maken veel gebruik van derden partijen. Hiermee worden restaurants, strandpaviljoens en hotels bedoeld. Kort gezegd maken wij veel gebruik van de horeca. De horeca heeft zijn eigen strenge maatregelen om alles veilig te houden voor hun eigen gasten en medewerkers.

Naast de geldende maatregelen in de horeca werken wij met tijdsblokken. Zowel bij de start op dag 1 als dag 2 delen we alles keurig in om geen grote aantallen mensen bij elkaar te hebben.


Zijn er beperkingen wat betreft de hotelkamers?

Nee, er zijn geen beperkingen wat betreft hotelkamers. Je mag in Nederland met personen uit verschillende huishoudens in 1 hotelkamer verblijven.


Mag ik me inschrijven met meerdere personen?

Jazeker, je kan je inschrijven met meerdere personen. Welke RIVM maatregelen van kracht zijn, verschilt van tijd tot tijd. Indien er beperkingen zijn qua maximale "groepjes" buiten dan regel je onderling in welke samenstelling jullie gaan wandelen. In groepjes van 2, 3 of 4. Op dit moment geldt namelijk een maximum van 4 personen buiten de eigen woning. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Er mogen meer groepjes wandelen zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit en de buitenruimte dat toelaat. Er moet een duidelijke afstand zijn tussen de groepjes en zij mogen niet mengen.


Wat als de reis niet door kan gaan?

De wandelreizen kunnen enkel niet doorgaan als de hotels zijn gesloten en de wandelroutes niet toegankelijk zijn. In dat geval zullen wij moeten annuleren en kan je kosteloos omboeken naar een andere reisdatum of ontvang je je geld terug.