KUST-2-DAAGSE

SCHEVENINGEN - NOORDWIJK


Op zoek naar iets "stours"? Dan is deze kust-2-daagse echt iets voor jou!

Speciaal gemaakt voor wandelaars die liever kortere afstanden per dag afleggen! Inclusief hotelovernachting, uitgebreid diner in een van de gaafste strandpaviljoens van Wassenaar, lunchpakket voor onderweg, drankjes in strandpaviljoens én vervoer van je bagage. 

Al met al dus volop genieten van strand en duinen!

KUST
-2-DAAGSE

SCHEVENINGEN
NOORDWIJK

Op zoek naar iets "stours"? Dan is deze kust-2-daagse echt iets voor jou!

Speciaal gemaakt voor wandelaars die liever kortere afstanden per dag afleggen! Inclusief hotelovernachting, uitgebreid diner in een van de gaafste strandpaviljoens van Wassenaar, lunchpakket voor onderweg, drankjes in strandpaviljoens én vervoer van je bagage. 

Al met al dus volop genieten van strand en duinen!

De kust-2-daagse van Scheveningen naar Noordwijk wordt gelopen op de volgende data.

2024
6 & 7 juni 2024 (do-vr)
15 & 16 juni 2024 (za-zo)
15 & 16 augustus 2024 (do-vr)
17 & 18 augustus 2024 (za-zo)
19 & 20 september 2024 (do-vr)
21 & 22 september 2024 (za-zo)

Deze kust-2-daagse is een prachtige wandeltocht die beide kanten van de kust laat zien, speciaal gemaakt voor wandelaars die liever kortere afstanden per dag afleggen. Strand én duin!

De eerste dag maak je kennis met het Nationaal Park Hollandse Duinen. Een onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen is het prachtige duingebied Meijendel, gelegen tussen Scheveningen en Wassenaar. 

De tweede dag maakt je kennis met het Noordzee strand. Deze route is zeer eenvoudig, want die loopt grotendeels over het strand.

Dag 1 - via duinen
Scheveningen - Wassenaar (ca. 12 km)

Dag 2 - via strand
Wassenaar - Noordwijk aan Zee (ca. 12 km)

Ben je op zoek naar meer kilometers per dag?
Kijk dan eens bij de kust-2-daagse van Scheveningen - Zandvoort.

Of wil je liever beide dagen over het strand wandelen? Kijk dan eens bij de strand-2-daagse.

Tijdens de kust-2-daagse hoef je niet te sjouwen met je bagage. Drop je tas of koffer bij de start in Scheveningen, en voilà, je bent klaar om te gaan. Wij brengen vervolgens je spullen direct naar het hotel in Wassenaar. Bij het hotel haal je je bagage weer op bij de receptie.

De volgende ochtend laat je je bagage in het hotel achter, zodat deze weer vervoerd kan worden naar het eindpunt in Noordwijk aan Zee.

Per persoon mag 1 stuk bagage meegenomen worden.

Zorg voor een rolkoffer, weekendtas met wieltjes of een rugtas/backpack aangezien er soms nog kleine stukjes gelopen moet worden met de bagage, bijvoorbeeld van/naar het trein-/busstation en de "bagage-inleverlocatie".

Tijdens de kust-2-daagse hoef je je geen zorgen te maken over je maaltijden. Alles is inbegrepen! 

Iedere ochtend* krijg je een lunchpakketje voor onderweg mee met daarin een belegd broodje, krentenbol, fruit, wat lekkers en een drankje.

Na een volle dag in de buitenlucht moet natuurlijk de inwendige mens zeker niet vergeten worden. In de avond is er een tafeltje gereserveerd, voor jou en je eigen wandelmaatje(s), in Beachclub “Bida Baai”** op de Wassenaarseslag. Hier geniet je van een overheerlijk 3-gangenmenu terwijl je nageniet van je eerste wandeldag. Het diner is dus niet in groepsverband.

Wil je meer vrijheid van wat, waar en wanneer je eet? Kies er dan voor om deze kust-2-daagse zonder diner en "diner drankjes" te boeken. Het diner kan je in dit geval zelf regelen bij een van de restaurants op de Wassenaarse Slag of gewoon gezellig in het hotel bij restaurant Duinoord. De arrangementsprijs wordt dan 42 euro lager per persoon.

De volgende ochtend staat er natuurlijk, in het hotel, een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar om de dag goed te beginnen.

* Het lunchpakketje voor je tweede wandeldag kan je samen met je bagage afhalen, aan het einde van je eerste wandeldag, in het hotel. Hierdoor zit er, in het lunchpakketje voor dag twee, geen vers belegd brood.
** Het kan voorkomen dat het restaurant gewijzigd wordt.

Tijdens de kust-2-daagse zijn naast de maaltijden ook de meeste drankjes* (standaard assortiment) inbegrepen.

Aangezien deze kust-2-daagse kortere afstanden kent dan gebruikelijk, zal ook het aantal pauzeplekken in beperkte mate deel uitmaken van dit arrangement.

Bij het startpunt in Scheveningen krijg je een warm onthaal met een heerlijke kop koffie of thee. Terwijl je de kilometers wegtikt, hebben wij zorgvuldig een mooi plekje uitgekozen alvorens je de duinen verlaat richting het hotel.

Indien je kiest voor het arrangement inclusief diner en “dinerdrankjes”, zullen ook drie drankjes tijdens het diner inbegrepen zijn.

De volgende dag een super stop op het Katwijkse strand en het einde van de tocht wordt bezegeld met een welverdiend drankje in Noordwijk aan Zee.

Voldoende consumpties dus die het wandelen tot een feest maken!

* Consumpties kunnen bij mooi weer op het terras en bij slecht weer binnen. Dit alles zal altijd op basis van beschikbaarheid zijn. Soms is het druk en zijn alle tafeltjes bezet. No worries! Even wachten of take-away scoren (als het weer het toelaat) en chillen in het zand of op een bankje zijn fijne alternatieven.

De thuishaven van de kust-2-daagse is het compleet vernieuwde en superluxe 4-sterren Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar. Het hotel ligt op een sublieme locatie, namelijk op steenworp afstand van de Wassenaarse Slag en midden in het natuurgebied Meijendel. Het strand en de duinen liggen letterlijk om de hoek.

De comfort tweepersoonskamers zijn modern en comfortabel ingericht. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een flatscreentelevisie. De badkamers zijn ingericht met een toilet en inloopdouche.

Het hotel beschikt tevens over een ruim loungeterras waar het heerlijk vertoeven is. Onder het genot van een drankje kan je met mooi weer genieten van het schitterende uitzicht over natuurgebied de Wassenaarse Slag.

Het Fletcher Hotel Duinoord ligt op ca. 15 minuten loopafstand van het strand en de dinerlocatie.

Kortom, een heerlijke plek voor deze kust-2-daagse.

Maak je klaar voor de start bij Beachclub Zanzibar* op het Scheveningse strand, vlakbij het Kurhaus. Je kunt starten tussen 9.00 en 11.00 uur, dus genoeg tijd om een kopje koffie te drinken voor je wandeling! 

De startlocatie is makkelijk bereikbaar met de bus of tram vanaf het centraal station Den Haag. Als je met de auto komt, geen zorgen! Er is voldoende parkeergelegenheid in Scheveningen en Den Haag.

* Het kan voorkomen dat de startlocatie gewijzigd wordt. Uiteraard blijft dit wel in Scheveningen.

Na afloop van je tweedaagse topprestatie, zak je lekker onderuit bij de Baak Seaside* in Noordwijk aan Zee, waar je geniet van je welverdiende drankje.

Deze locatie ligt op slechts enkele minuten loopafstand van de bushaltes richting Leiden en Den Haag. Zo kan je eenvoudig en snel naar huis of terug naar je auto in Scheveningen reizen.

Bij de Baak Seaside haal je je bagage af. Let op! Hier is geen begeleiding van STOURS bij aanwezig.

* Het kan voorkomen dat de eindlocatie gewijzigd wordt. Uiteraard blijft dit wel in Noordwijk.

Kom je met je auto en zoek je een parkeerplek in Scheveningen/Den Haag? Ga dan voor de optie om een uitrijkaart te kopen voor de World Forum Parkeergarage A. Deze parkeergarage* ligt op slechts 10 minuten afstand van de startplek met bus of tram. Een uitrijkaart kost slechts 25 euro voor beide dagen.

Let wel op: Een parkeerplek wordt niet voor jou gereserveerd, je koopt alleen de uitrijkaart. De World Forum A parkeergarage is op basis van beschikbaarheid. Is er geen plek meer beschikbaar (vanwege een evenement), dan kan je uitwijken naar een andere parkeerplek in Scheveningen/Den Haag. Uiteraard krijg je dan je geld terug voor de uitrijkaart.

Natuurlijk kan je ook zelf een parkeerplek zoeken in Scheveningen. Interparking Boulevard is bijvoorbeeld een optie. Deze garage ligt op slechts 8 minuten loopafstand van de startplek, maar houd er wel rekening mee dat de parkeertarieven hoger zijn.

* Let op! De parkeergarage van World Forum A heeft smalle in- en uitritten en slechts enkele laadpalen.

INBEGREPEN

DAG 1

Onderstaande elementen zijn op dag één inbegrepen in het arrangement van deze kust-2-daagse.

1 x koffie/thee bij startpunt

1 x lunchpakket voor onderweg

1 x drankje onderweg

1 x 3-gangen keuzemenu *

3 x drankje tijdens diner *

Hotelovernachting

Toeristenbelasting

* vervalt indien je het arrangement boekt zonder diner .

INBEGREPEN

DAG 2

Onderstaande elementen zijn op dag twee inbegrepen in het arrangement van deze kust-2-daagse

Ontbijtbuffet in hotel

1 x lunchpakket voor onderweg

1 x drankje onderweg

1 x drankje aankomst Noordwijk

INBEGREPEN

ALGEMEEN

Onderstaande "algemene" elementen zijn óók inbegrepen in het arrangement van deze kust-2-daagse.

Bagagevervoer

Reisgarantie STO-garant

Routebeschrijving(en)

Boekingskosten

Er wordt niet gelopen in groepsverband, dus iedereen kan zijn eigen tempo lopen.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Het eventueel terugkeren van Noordwijk naar je auto in Scheveningen is op eigen gelegenheid. Er is dus geen busvervoer geregeld door ons.

Op deze wandeltocht zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

De prijzentabel toont de prijzen per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting van de hotelkamer.

Prijzen zijn inclusief alle, hierboven genoemde, elementen.

Kom je alleen? En wil je eenpersoonskamer voor je zelf? Dan is de genoemde eenpersoonstoeslag van toepassing.

Spreekt deze kust-2-daagse je aan en wil je meelopen?

Schrijf je dan gauw in, want de inschrijving sluit 5 weken voor de start.