STRAND-2-DAAGSE

HOEK VAN HOLLAND - NOORDWIJK


Op zoek naar iets "stours"?

Tweedaagse wandeltocht over het strand inclusief hotelovernachting, uitgebreid diner, lunchpakketten voor onderweg, drankjes in strandpaviljoens, ijsje én vervoer van je bagage.

Al met al dus volop genieten van het strand!

STRAND
-2-DAAGSE

HOEK VAN HOLLAND
NOORDWIJK

Op zoek naar iets "stours"?

Tweedaagse wandeltocht over het strand inclusief hotelovernachting, uitgebreid diner, lunchpakketten voor onderweg, drankjes in strandpaviljoens, ijsje én vervoer van je bagage.

Al met al dus volop genieten van het strand!

De strand-2-daagse van Hoek van Holland naar Noordwijk wordt gelopen op de volgende data.

2024
4 & 5 april 2024 (do-vr)
22 & 23 april 2024 (ma-di)
3 & 4 juni 2024 (ma-di)
16 & 17 september 2024 (ma-di)

De route is zeer eenvoudig, want die loopt grotendeels over het strand.

Dag 1
Hoek van Holland - Scheveningen (ca. 21 km)

Dag 2
Scheveningen - Noordwijk aan Zee (ca. 18 km)

Ben je op zoek naar de strand-2-daagse van Scheveningen naar Zandvoort? Klik dan hier!

Kijk ook eens bij onze andere wandeltochten!
kust-2-daagse, duin-2-daagse, eiland-3-daagse, strand-3-daagse, strand-4-daagse, bos-2-daagse, veluwe-2-daagse, heuvel-2-daagse, stad-2-daagse of wandel & wellness.

Tijdens de strand-2-daagse hoef je niet te sjouwen met je bagage. Drop je tas of koffer bij de start in Hoek van Holland, en voilà, je bent klaar om te gaan. Wij brengen vervolgens je spullen direct naar het hotel in Scheveningen. Bij het hotel haal je je bagage weer op bij de receptie.

De volgende ochtend geef je je bagage weer af, zodat deze weer vervoerd kan worden naar het eindpunt in Noordwijk.

Per persoon mag 1 stuk bagage meegenomen worden.

Zorg voor een rolkoffer, weekendtas met wieltjes of een rugtas/backpack aangezien er soms nog kleine stukjes gelopen moet worden met de bagage, bijvoorbeeld van/naar het trein-/metro-/busstation en de "bagage-inleverlocatie".

Tijdens de strand-2-daagse hoef je je geen zorgen te maken over je maaltijden. Alles is inbegrepen! 

Iedere ochtend krijg je een lunchpakketje voor onderweg mee met daarin een belegd broodje, krentenbol, fruit, wat lekkers en een drankje.

Na een volle dag in de buitenlucht moet natuurlijk de inwendige mens zeker niet vergeten worden. In de avond is er een tafeltje gereserveerd, voor jou en je eigen wandelmaatje(s), in beachclub “Zanzibar” op het Scheveningse strand. Hier geniet je van een overheerlijk 3-gangenmenu terwijl je nageniet van je eerste wandeldag. Het diner is dus niet in groepsverband.

Wil je meer vrijheid van wat, waar en wanneer je eet? Kies er dan voor om deze strand-2-daagse zonder diner en "diner drankjes" te boeken. Het diner kan je in dit geval zelf regelen bij een van de restaurants in Scheveningen. De arrangementsprijs wordt dan 47 euro lager per persoon.

De volgende ochtend staat er natuurlijk, in het hotel, een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar om de dag goed te beginnen.

Tijdens de strand-2-daagse zijn naast de maaltijden ook de meeste drankjes* (standaard assortiment) inbegrepen.

Bij het startpunt in Hoek van Holland krijg je een warm onthaal met een heerlijke kop koffie of thee. Terwijl je de kilometers wegtikt, hebben wij zorgvuldig mooie plekjes uitgekozen om even bij te tanken. Eenmaal aangekomen in Scheveningen staat uiteraard de welverdiende borrel koud.

De volgende dag een super stop bij de Wassenaarse Slag. En wat dacht je van een verkoelend ijsje op de Katwijkse boulevard? Het einde van de tocht wordt bezegeld met een welverdiend drankje in Noordwijk.

Voldoende tussenstops dus onderweg die het wandelen tot een feest maken!

* Consumpties kunnen bij mooi weer op het terras en bij slecht weer binnen. Dit alles zal altijd op basis van beschikbaarheid zijn. Soms is het druk en zijn alle tafeltjes bezet. No worries! Even wachten of take-away scoren (als het weer het toelaat) en chillen in het zand of op een bankje zijn fijne alternatieven.

De thuishaven van de strand-2-daagse is het nieuwe Fletcher Hotel Scheveningen. Het hotel ligt direct achter de levendige boulevard van Scheveningen en op loopafstand van het strand, de pier en de eventuele dinerlocatie.

Het moderne hotel staat garant voor een heerlijk verblijf. De comfort kamers beschikken over twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. De hotelkamer is voorzien van airco, een flatscreen, een kluisje, koffiefaciliteiten, een bureau met stoel en een zitje.

Het is mogelijk om op enkele kamers een extra bijzetbed te plaatsen om de kamer geschikt te maken voor drie personen.

Kortom, een heerlijke plek voor deze strand-2-daagse.

Maak je klaar voor de start bij strandpaviljoen Noord Noord West* op het strand van Hoek van Holland. Je kunt starten tussen 10.00 en 11.00 uur, dus genoeg tijd om een kopje koffie te drinken voor je wandeling! 

De startlocatie is perfect bereikbaar met de metro. Gebruik hiervoor RET metro lijn B (Hoekse Lijn) en stap uit bij Hoek van Holland Strand.

Kom je met de auto en wil je deze bij het startpunt laten staan? Dat kan! Je kan, onbewaakt en vooralsnog gratis, parkeren op de grote parkeerplaats aan de Badweg in Hoek van Holland, op enkele minuten loopafstand van de startlocatie. De eventueel bijgeboekte bus brengt je weer terug naar deze parkeerplaats.

* Het kan voorkomen dat de startlocatie gewijzigd wordt. Uiteraard blijft dit wel in Hoek van Holland.

Na afloop van je tweedaagse topprestatie, zak je lekker onderuit bij de Baak Seaside* in Noordwijk aan Zee, waar je geniet van je welverdiende drankje.

Deze locatie ligt op slechts enkele minuten loopafstand van de bushaltes richting Leiden en Den Haag. Zo kan je eenvoudig en snel huiswaarts reizen.

* Het kan voorkomen dat de eindlocatie gewijzigd wordt. Uiteraard blijft dit wel in Noordwijk.

Staat je auto nog in Hoek van Holland? Goed nieuws! Voor slechts 27 euro per persoon kun je nu een super ontspannen busreis terug naar Hoek van Holland regelen!

De bus vertrekt om 16.00 uur vanaf de eindlocatie in Noordwijk en gaat rechtstreeks terug naar Hoek van Holland. De bus stopt op enkele minuten loopafstand van de startlocatie. Zo kun je snel en comfortabel terug naar je auto en nagenieten van al het strandplezier!

INBEGREPEN

DAG 1

Onderstaande elementen zijn op dag één inbegrepen in het arrangement van deze strand-2-daagse.

1 x koffie/thee bij startpunt

1 x lunchpakket voor onderweg

2 x drankje onderweg

1 x drankje aankomst Scheveningen

1 x 3-gangen keuzemenu *

3 x drankje tijdens diner *

Hotelovernachting

Toeristenbelasting

* vervalt indien je het arrangement boekt zonder diner .

INBEGREPEN

DAG 2

Onderstaande elementen zijn op dag twee inbegrepen in het arrangement van deze strand-2-daagse

Ontbijtbuffet in hotel

1 x lunchpakket voor onderweg

1 x ijsje onderweg

1 x drankje onderweg

1 x drankje aankomst Noordwijk

INBEGREPEN

ALGEMEEN

Onderstaande "algemene" elementen zijn óók inbegrepen in het arrangement van deze strand-2-daagse.

Bagagevervoer

Reisgarantie STO-garant

Routebeschrijving(en)

Boekingskosten

Optioneel (niet standaard inbegrepen)

Busvervoer Noordwijk - Hoek van Holland

Er wordt niet gelopen in groepsverband, dus iedereen kan zijn eigen tempo lopen.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Op deze wandeltocht zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

De prijzentabel toont de prijzen per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting van de hotelkamer.

Prijzen zijn inclusief alle, hierboven genoemde, elementen.

Kom je alleen? En wil je eenpersoonskamer voor je zelf? Dan is de genoemde eenpersoonstoeslag van toepassing.

Spreekt deze strand-2-daagse je aan en wil je meelopen?

Schrijf je dan gauw in, want de inschrijving sluit 6 weken voor de start.