WANDEL & WELLNESS

Zin in een "stoure" combinatie van sportief wandelen door de Zuid-Limburgse heuvels van Maastricht naar Valkenburg, heerlijk relaxen en een prachtig design hotel?

Dat kan! Ga heerlijk genieten bij Thermae 2000!

WANDEL
&
WELLNESS

Zin in een "stoure" combinatie van sportief wandelen door de Zuid-Limburgse heuvels van Maastricht naar Valkenburg, heerlijk relaxen en een prachtig design hotel?

Dat kan! Ga heerlijk genieten bij Thermae 2000!

Wandel & wellness Thermae 2000 lijkt op de heuvel-2-daagse, maar dan slechts met één wandeldag.

Als je liever niet twee dagen wilt wandelen dan is dit echt iets voor jou!

2024
18 & 19 april 2024 (do-vr)
20 & 21 april 2024 (za-zo)

18 & 19 juni 2024 (di-wo)
20 & 21 juni 2024 (do-vr)

24 & 25 september 2024 (di-wo)
26 & 27 september 2024 (do-vr)

Wandel je liever over het strand? Kijk eens bij strand-2-daagse. Of als je liever wandelt door de bossen, kijk dan eens bij de bos-2-daagse. Of toch liever de stad-2-daagse Maastricht? Of de duin-2-daagse? Liever een combinatie van zeilen en wandelen over de Waddeneilanden met de eiland-3-daagse? Dat kan ook!

De wandelroute volgt tussen Maastricht en Valkenburg het "Krijtlandpad". Het Krijtlandpad biedt alles wat het Zuid-Limburgse Heuvelland zo aantrekkelijk maakt. Natuurlijk het krijt van het Mergellandplateau, maar ook glooiende weiden, boomgaarden, beekjes, prachtige uitzichten en niet te vergeten de heuvels.

Na 12 kilometer Krijtlandpad ben je in Valkenburg. Hier kan je kiezen om te stoppen met wandelen of verder te wandelen, 10 kilometer, om de mergelarchitectuur, de natuur en de vestingstad Valkenburg aan de Geul te ontdekken.

Dag 1
Maastricht - Valkenburg (ca. 12 of 22 km)

Dag 2
Thermae 2000

Wil je toch liever beide dagen wandelen? Kijk dan een bij de heuvel-2-daagse.

Naast inspanning is ontspanning essentieel voor je gezondheid. Gelegen boven op de Cauberg in Valkenburg aan de Geul ligt Thermae 2000.

Geniet, tijdens je bezoek aan Thermae 2000, van alle wellness faciliteiten, waaronder de thermale baden, whirlpools, vernieuwde sauna’s en rustruimtes. Geniet daarnaast van gratis belevenissen programma's, waaronder opgietingen, klankschaal sessies, floaten of mindfulness sessies.

Badkleding of ongekleed?

Kijk voor de actuele kalender van Thermae 2000 op onderstaande link:

www.thermae.nl/wellness/kalender

Kies je voor wandel & wellness dan kies je automatisch voor "design met karakter" in

Hotel Valkenburg By Mercure

Een oude brouwerij met inmiddels een nieuw designhotel als bestemming. Midden tussen het levendige Valkenburg én de natuur, waan je jezelf in de weelde van de natuur die hier luxe ontmoet. Design direct aan de Geul.

Gestyled comfort waar je je instant thuis voelt. Nestel je in de ruime boxspring terwijl je rechtstreeks uitkijkt over het heuvelland. 26 m2 comfort is waar jij je overnachting een thuis gaat noemen.

De bedden staan standaard tegen elkaar aan met een topper erop en losse dekbedden. Wens je de bedden uit elkaar dan geldt een toeslag van € 13,- per kamer. Geef dit aan in het opmerkingenveld bij inschrijving.

Je eigen kamer heeft alles wat jij nodig hebt. Een rauwe look en warme sfeer met luxe voorzieningen en een eigen badkamer met verfrissende wellness douche.

Tijdens de wandel & wellness wordt de inwendige mens zeker niet vergeten. Alles is inbegrepen!  We zijn tenslotte in het Bourgondische Limburg.

In de ochtend, bij de startlocatie, krijg je een lunchpakketje mee voor onderweg met daarin een belegd broodje, krentenbol, fruit, wat lekkers en een drankje.

Na een volle dag in de buitenlucht moet natuurlijk de inwendige mens zeker niet vergeten worden. In de avond is er een tafeltje gereserveerd, voor jou en je eigen wandelmaatje(s), in restaurant Ruw* gelegen in het hotel, voor een heerlijk 3-gangen menu.

Wil je meer vrijheid van wat, waar en wanneer je eet? Kies er dan voor om deze wandel & wellness zonder diner en "diner drankjes" te boeken. Het diner kan je in dit geval zelf regelen bij een van de vele restaurants in Valkenburg. Zo heb je lekker de vrijheid. De arrangementsprijs wordt dan 45 euro lager per persoon.

De volgende ochtend staat er natuurlijk, in je eigen hotel, een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar om om je wellnessdag goed te kunnen starten.

* Indien restaurant Ruw gesloten is zal de dinerlocatie wijzigen naar restaurant De Beren Valkenburg.

Tijdens de wandel & wellness zijn naast de maaltijden ook de meeste drankjes* op de eerste dag inbegrepen.

Bij het startpunt in Maastricht krijg je een warm onthaal met een heerlijke kop koffie of thee. Terwijl je de kilometers wegtikt, hebben wij zorgvuldig mooie plekjes uitgekozen om even bij te tanken. 

Wat dacht je van een verfrissend drankje of een koffie met een échte Limburgse vlaai in Berg en Terblijt? Of een verkoelend ijsje in Valkenburg?

Voldoende tussenstops dus onderweg die het wandelen tot een feest maken!

De consumpties gedurende de wellness dag in Thermae 2000 zijn voor eigen rekening.

* Consumpties kunnen bij mooi weer op het terras en bij slecht weer binnen. Dit alles zal altijd op basis van beschikbaarheid zijn. Soms is het druk en zijn alle tafeltjes bezet. No worries! Even wachten of take-away scoren (als het weer het toelaat) en chillen op een bankje zijn fijne alternatieven.

Maak je klaar voor de start bij strandpaviljoen Grand Hotel L'Empereur* gelegen tegenover het centraal station Maastricht. Je kunt starten tussen 9.00 en 11.00 uur, dus genoeg tijd om een kopje koffie te drinken voor je wandeling! 

De startlocatie is door zijn ligging perfect bereikbaar met de trein.

Kom je met de auto en wil je deze bij het startpunt laten staan? Op P+R Maastricht Noord parkeer je gratis en reis je goedkoop verder met de bus naar het centraal station waar de startlocatie is.

Op loopafstand van de startlocatie (Q-Park P+R Station Maastricht) kan ook geparkeerd worden, maar houd dan rekening met de parkeertarieven.

* Het kan voorkomen dat de startlocatie gewijzigd wordt. Uiteraard blijft dit wel in Maastricht.

Er wordt niet gelopen in groepsverband, dus iedereen kan zijn eigen tempo lopen.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Na afloop van je wellness dag reis je op eigen gelegenheid weer naar huis.

Op deze wandeltocht zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Genoemde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting van de hotelkamer en inclusief alle onderstaande elementen.

Kom je alleen, dan is genoemde eenpersoonstoeslag van toepassing.

Let op! Bij onderstaande edities is een toeslag van toepassing a € 6,95 euro per persoon, te voldoen bij binnenkomst aan de receptie van Thermae 2000:
18 & 19 april 2024 (do-vr)
20 & 21 april 2024 (za-zo)
20 & 21 juni 2024 (do-vr)

INBEGREPEN

DAG 1

Onderstaande elementen zijn op dag één inbegrepen in het arrangement van deze wandel & wellness.

1 x koffie/thee bij startpunt

1 x drankje + vlaai onderweg

1 x lunchpakket voor onderweg

1 x ijsje onderweg

1 x 3-gangendiner *

3 x drankje tijdens diner *

Hotelovernachting

Toeristenbelasting

* vervalt indien je het arrangement boekt zonder diner .

INBEGREPEN

DAG 2

Onderstaande elementen zijn op dag twee inbegrepen in het arrangement van deze wandel & wellness.

Ontbijtbuffet in hotel

Toegang Thermae 2000

INBEGREPEN

ALGEMEEN

Onderstaande "algemene" elementen zijn óók inbegrepen in het arrangement van deze wandel & wellness.

Bagagevervoer

Reisgarantie STO-garant

Routebeschrijving

Boekingskosten

INSCHRIJVEN

Spreekt deze wandeltocht je aan en wil je meelopen?

Schrijf je dan gauw in, want de inschrijving sluit 4 weken voor de start.